home | producten | meer info | nieuws | distributeurs | contact CadioProducts

De strijd tegen slechte adem en tandvleesziektes.

Onafhankelijk tandheelkundig onderzoek heeft aangetoond dat orale halitosis in de meeste gevallen wordt veroorzaakt door anaërobe bacteriën in de mond, die vooral op het dorsale gedeelte van de tong leven. Onder bepaalde omstandigheden in de mond, zetten deze bacteriën de productie in gang van een overmatige hoeveelheid vluchtige zwavelverbindingen (VZV's) wat kan leiden tot een onaangename geur en vaak tandplak en/of tandvleesziektes veroorzaakt.

Voor de preventie en behandeling van slechte adem/ tandvleesziektes is het nodig dat de vuillaag op de tong wordt verwijderd, de pathogene bacteriën worden bestreden en de VZV’s worden geneutraliseerd.

Het desinfectans gestabiliseerde chlorine dioxide is ontwikkeld door de Amerikaanse parodontoloog professor P. Ratcliff en wordt ‘CloSYS II’ genoemd. ‘CloSYS II’ is aanwezig in RetarDEX producten (tandpasta, mondspoeling en mondspray) en zorgt ervoor dat de anaërobe bacteriën op een effectieve en selectieve wijze worden bestreden en de VZV’s worden geneutraliseerd. Hierdoor nemen ontstekingen en bloedingen van het tandvlees af en verdwijnt de slechte adem.

Voor meer informatie over de RetarDEX en UltraDEX producten, de CadioTongschraper en, de hyG elektronische tandenborstel met Ionische werking, klik op de betreffende knopjes of stuur ons een e-mail.

Klik hier om onze voorwaarden te lezen.

Online web-shops: hier kunnen de meeste van onze producten besteld worden.

Download de RetarDEX folder.

Download de CadioProducts folder.

Indien u Acrobat Reader niet hebt, kunt u het geheel gratis downloaden vanaf de website van Adobe:

Download gratis Acrobat Reader van Adobe


info@cadioproducts.com

vernieuwing in verzorging en welzijn

Copyright © 2015 CadioProducts | Disclaimer